Vervang Windows7 voor de support stopt!

Januari 2020 stopt Microsoft met de support op Windows 7! Zorg dat u daarvoor over bent naar Windows 10.

Onderhoud en support Windows 7 stopt in januari 2020

Vervang Windows7 voor de support stopt!

Microsoft stopt 14 januari 2020 met Windows 7-ondersteuning,

Het wegvallen van de Windows 7 ondersteuning kan grote gevolgen hebben wanneer u gebruik maakt van deze software en geen actie onderneemt. Microsoft biedt namelijk geen technische ondersteuning meer vanaf genoemde datum en ook zullen er geen software-updates meer worden uitgebracht die de beveiliging op peil houden. Wat betekent dit in de praktijk? Indien u zakelijk gebruik maakt van Windows 7 is het belangrijk om voor januari 2020 over te stappen naar Windows 10.

Vindt u het lastig om zelf in kaart te brengen waar u nog gebruik maakt van Windows 7 en hoe u dat kunt aanpassen? Ook hierbij helpen wij u graag.
We zorgen ervoor dat u zonder problemen de overstap kunt maken door stapsgewijs voor u te:

1.     Inventariseren
We inventariseren welke software u op dit moment gebruikt en op welke apparaten u dat doet. We brengen duidelijk in kaart of u Windows 7 gebruikt, zodat u goed weet of het belangrijk is om over te stappen naar Windows 10.

2.     Analyseren
Van de apparaten die Windows 7 gebruiken analyseren we of het apparaat geschikt is voor de overstap naar Windows 10. Mogelijk is de machine niet geschikt voor Windows 10 en zal deze in zijn geheel moeten worden vervangen. Dit wordt na de analyse met u besproken.

3.     Implementeren
Wij upgraden de systemen waar mogelijk naar Windows 10, of plaatsen een nieuw apparaat en zetten uw data en programmatuur over.

Bent u nog niet over naar Windows10? Neem contact met ons op om dit zo snel mogelijk in gang te zetten!