Thuiswerken zonder onderbrekingen.

Wilt u ook thuiswerken op een plek welke u fijn vindt? Niet op een plek waar de beste verbinding mogelijk is? Wij zorgen dat u kunt werken waar u dat wilt.

Thuiswerken naast de meterkast.

Thuiswerken op de plek waar u wilt werken.

Veel thuiswerkers ervaren storingen door slechte verbindingen.
Vaak wordt de schuld bij de provider gelegd, maar na onderzoek blijken de meeste storingen door de aanwezige (of juist afwezige) bekabeling van de woning te worden veroorzaakt.

Bij de meeste woningen wordt het internet aangeleverd in de meterkast, waar dan ook het modem wordt geplaatst.
Vervolgens moet van daaruit de gehele woning voorzien worden van een WiFi signaal. Resultaat: slecht bereik op de meeste locaties in de woning.

Wij geloven niet in het versterken van een WiFi signaal, want hiermee komt het signaal wellicht verder, maar is de snelheid ver te zoeken.
Uiteindelijk zit u dan toch weer bij die meterkast te werken!

QCS biedt de oplossing!

Wij zorgen ervoor dat op verschillende plekken in de woning wel een stabiel WiFi signaal wordt aangeboden.
Dit realiseren we door extra bekabelde WiFi punten te installeren in de woning.
Door gebruik te maken van bestaande aansluitingen en/of kabels kunnen deze extra WiFi punten zonder hak of breekwerk worden aangelegd.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bestaande coax (TV) kabel (TV signaal blijft beschikbaar), of door bij een bestaande wandcontact aansluiting een extra glasvezel kabel te trekken. 
Deze speciale glasvezel kabels die we gebruiken zijn zeer dun en kunnen hierdoor eenvoudig worden toegevoegd aan een bestaande wandcontact aansluiting.
De genoemde kabels kunnen een internet signaal verwerken tot 1000Mbps, ruim voldoende voor alle huidige internet aansluitingen.

De thuis glasvezel kabel is ook uitermate geschikt voor buiten oplossingen; de kabel is immers niet gevoelig voor bliksem of andere inductie verstoringen!

QCS maakt uitsluitend gebruik van A merk producten, zoals Hirschmann voor onze COAX producten en Attema voor onze thuis glasvezel oplossingen.

Kortom: Zit u ook te vaak bij de meterkast om goed te kunnen werken? Neem contact met ons op, dan kunt u binnenkort kiezen vanuit welke ruimte in huis u gebruik wilt maken van het internet!

Meer weten? Klik hier of neem contact op, wij vertellen u er graag meer over.