Surfen uw gasten draadloos mee?

Biedt u uw gasten WiFi aan?

Gasten Wifi

WiFi voor gasten

U kunt er eigenlijk niet meer omheen; iedereen gaat er tegenwoordig van uit dat er binnen bedrijven een gratis gasten netwerk aanwezig is. QCS heeft hier de juiste oplossing voor. Door gebruik te maken van Ubiquiti apparatuur, voorzien wij bedrijven van een goed dekkend en snel WiFi netwerk (ook buiten), tegen een scherpe prijs! Met Ubiquiti kan er worden voorzien in een extra WiFi netwerk voor gasten, die daarmee alleen internet toegang hebben. Uiteraard is dit gasten WiFi compleet afgescheiden van uw interne netwerk.

Indien u gebruik wilt maken van onze WiFi gasten module, wordt uw complete WiFi netwerk op afstand gecontroleerd. Elk kwartaal wordt het gasten netwerk voorzien van een andere toegangscode, waardoor u geen/minder last heeft van ‘ongewenste gasten’. 
Omdat deze oplossing compleet vanuit onze Cloud omgeving wordt beheerd, hoeven wij hier niet voor langs te komen; u ontvangt een week voor de wijziging uw nieuwe toegangscode per mail. Mocht er toch misbruik van het gasten netwerk geconstateerd worden door de controle op afstand, dan wordt deze gebruiker geblocked.

Door gebruik te maken van de WiFi oplossingen van QCS beschikt u over een betrouwbaar, betaalbaar en centraal beheerd WiFi netwerk!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie! Klik hier voor de contact informatie.